!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Fest, möte och övernattning

 

Takterrasser

Högst upp i varje höghus finns en inglasad terrass med fantastisk utsikt. De är delvis möblerade och kan bokas för fester och möten. 

Du kan använda bokningskalendern på dörren till respektive takterrass för att reservera en tid. Kring tolvslaget på nyårsafton är de dock inte bokningsbara. Då är istället alla medlemmar välkomna upp för att se på fyrverkerierna. Tänk på att terrasserna inte är isolerade och inte har toaletter eller vatten och avlopp. Du städar själv efter dig och visar respekt mot dem som bor under terrassen.

Svart och mörkblå nyckel passar till takterrassen. I andra hus än det där du bor själv kommer du bara in mellan kl 6 och 21.

  

Siljansgården

Siljansgården är en lokal som du som är medlem i Brf Siljan kan hyra möten och fester eller använda som gästlägenhet där dina besökare kan övernatta. Lokalen ligger på Siljansvägen 74 och renoverades 2018.

Föreningen tar ut en avgift på 200 kr per dygn. På bokningssidan ser du vilka tider som är lediga och kan själv boka. Läs noga ordningsreglerna på bokningssidan innan du bokar.

Utrustning

Det finns gott om plats för ca 25 personer sittande vid bord, men är ni fler så kan det bli trångt.

I lokalen finns ett litet kök med porslin, bestick, glas etc, men en del husgeråd kan saknas. Det finns också en toalett med duschmöjlighet.

För övernattning finns ett sängskåp med en dubbelsäng (140 cm bred) och två hopfällbara sängar.  Föreningen håller med täcken och kuddar. Sängkläder ordnar du givetvis själv.

Eftersom lokalen ligger på bottenplanet, kan den bli något kylig vintertid. Det finns ett extra elektriskt element som du kan använda vid behov, men tänk på brandsäkerheten och täck inte över det.

I lokalen finns en handbrandsläckare.

Bilder

Nedan finns några bilder från Siljansgården så att du kan bilda dig en uppfattning om hur lokalen ser ut och vad det finns för utrustning. Notera att några av bilderna är tagna med panoramafunktion som gör att lokalen kanske ser ut att vara större än vad den är i verkligheten.

 

Inre rummet

 

Köket

 

Tamburen

 

Toalett och dusch